Unisystemer AS - Ingeniørens Innkjøpsbok

Unisystemer AS


Unisystemer er leverandør av effektive løsninger for bygging av alle typer rørkonstruksjoner. Vi tilbyr KEE KLAMP konstruksjonsklemmer produsert i varmforsinket stål og KEE LITE produsert i aluminium. Klemmene leveres i mer enn 90 varianter tilpasset opptil 7 forskjellige rørdimensjoner, så her er det virkelig bare fantasien som setter grenser. Rør tres inn i klemmene, og sikres med settskruer. Dette gjør at kun enkelt håndverktøy er nødvendig ved montasjen. Vi leverer også KEE GATE selvlukkende porter, som passer perfekt sammen med et rekkverk eller områdesikring, og til sikring av arbeider på flate tak leverer vi KEE GUARD frittstående rekkverksystem.

Kee Klamp® Konstruksjonsklemmer

Det grunnleggende prinsippet bak KEE KLAMP konstruksjonsklemmer er at rørkonstruksjonen sikres ved hjelp av settskruer som leveres montert i klemmene. Dette danner grunnlaget for det mest allsidige byggesystemet for rørsystemer som er tilgjengelig. KEE KLAMP har vært på det norske markedet siden 1954, og er fremdeles klar markedsleder med stort lokalt lager og et svært omfattende produktspekter. KEE KLAMP klemmene er støpt i adusergods med varmforsinket overflate. Settskruene er korrosjonsbeskyttet med KEE KOAT overflatebehandling.

 

 

Kee Lite® Konstruksjonsklemmer

KEE LITE konstruksjonsklemmer er støpt av høykvalitets Aluminium Silisium Magnesium legering (A356-T6) som gir lav vekt, høy korrosjonsbestandighet og stor styrke. Settskruene er produsert i syrefast stål. Bruksområdet for Kee Lite tilsvarer Kee Klamp, men foretrekkes der høy korrosjonsbestandighet og/eller lav vekt er avgjørende.

 

 

Klikk her for å se noen av våre prosjekter som har blitt bygget med Kee Klamp og Kee Lite konstruksjonsklemmer

 

Kee Gate® Selvlukkende porter

Kee Gate er en serie selvlukkende porter til bruk over alt hvor en åpning i et rekkverk eller en bygning skal sikres. Dette omfatter blant annet tilgangspunkter for trapp eller stige, sikring av områder rundt maskiner etc hvor det allikevel er ønskelig med lett adkomst for service eller reparasjon eller som markering av område med begrenset tilgang. Våre selvlukkende porter er fjærbelastet slik at de automatisk lukkes etter passering. Enkle porter benyttes ved åpninger opptil 1 meter og doble porter ved åpning opptil 1,8 meter. Portene monteres enkelt på rør eller stålprofiler, og kan lett tilpasses bredden på den aktuelle åpningen.

 

 

Kee Guard® rekkverksystem for flate tak

Kee Guard® er et modulært frittstående rekkverksystem for flate tak. Systemet monteres ved hjelp av motvekter (KeeGuard Standard) eller frittstående fundamenter (KeeGuard Premium). Vekter og motvekter produseres i resirkulert PVC. Dette gir en stabil og sikker installasjon som ikke krever noen forankring i taket. Takmembranen forblir derfor uskadd. Rekkverket bygges opp av varmforsinkede klemmer og rør, og gir en kollektiv beskyttelse som sikrer et trygt arbeidsmiljø for alle som jobber på taket. 

 

 

Besøk vår hjemmeside for mer info om produkter og bruksområder!


 

Produkter

Rekkverk, øvrige Stål, øvrig Stålkonstruksjoner
 

Varemerker


Kee Gate

Er en serie selvlukkende porter til bruk over alt hvor en åpning i et rekkverk eller en bygning skal sikres.

Vis mer

Kee Klamp

Et kostnadseffektivt alternativ til sveising, med ubegrensede bruksområder

Vis mer

Kee Lite

Et lettvekts alternativ til stålkonstruksjoner

Vis mer

KeeGuard

Er et modulært frittstående rekkverksystem for flate tak.

Vis mer

 

Kontaktpersoner

Funksjon Navn Tittel
Leder email Lars Eliassen dagl. leder

Kontaktinfo

Scroll for mer info

Meldingen din ble vellykket sendt!