Anderol - Bedrifter - Ingeniørens Innkjøpsbok
1/4UlNu2xt6PvaDXJsqxhC9Tc5K3ajttlTUgNv0igt.jpg

Anderol

Anderol® kompressoroljer, smøremidler og næringsmiddeloljer

ANDEROL® KOMPRESSOROLJER

 Anderol syntetiske smøreoljer for kompressorer blir fremstilt av rene organiske estere og syntetiske hydrokarboner.

ANDEROL® GIR- OG KULELAGEROLJER

 Anderol® smøremiddel for gir og kulelager er designet for å holde en konstant beskyttende oljefilm mellom metalloverflater, i forbindelse med vann, damp og under ekstreme temperaturer.

ANDEROL® NÆRINGSMIDDELOLJER

 Produkter som samsvarer med FDA regulativ og samtidig tilfredsstiller det tøffeste krav til ytelse som er nødvendig i industrielle applikasjoner, uten fare for forurensing av utstyr eller produkter.
 
 
|*|

ANDEROL er blant de ledende produsentene av høykvalitets næringmiddelgodkjent olje og fett. I 1950 valgte man å gå nye veier innen utvikling av smøremidler, satset 100 % på syntetisk teknologi og innehar dermed mer enn 60 års erfaring innen teknisk og industriell produksjon. Produsenter av mat- og drikkevarer, farmasøytiske produkter er ikke lenger henvist til å akseptere redusert yteevne og produktivitet for å kunne oppfylle lovens sikkerhets- og miljøforskrifter. Våre FDA-godkjente smøremidler klarer seg ikke bare bedre enn andre smøremidler i matvarekvalitet. I mange kritiske situasjoner klarer de seg faktisk bedre enn mange konvensjonelle smøremidler. ANDEROL smøremidler i næringmiddelkvalitet kan brukes under de mest krevende situasjoner i hele produksjonsprosessen samtidig som en sparer tid og penger. Næringsmiddelprodusenter kan nå på en effektiv måte oppfylle HACCP næringsmiddels sikkerhetsmål med Anderols syntetiske og hvitoljebaserte smøremidler.

 Les mer her

Viser resultat etter treff i "Anderol" Registrer bedrift

Vestec AS

51 41 22 50 - Møllev. 1A, 4353 Klepp Stasjon

Salg, prosjektering, service og utleie innen trykkluft og rengjøringsmaskiner.


YX Smøreolje AS

04210 - Lysaker torg 35, 1366 Lysaker

Alltid en smøreolje som passer


Vis alle treff for Anderol